NAJBOLJI ROŠTILJ
S BILO KOJE STRANE SAVE
PA I ŠIRE

Novi Zagreb, još od svojeg početka, bio je dom raznih restorana koji su privlačili brojne građane a najtraženija hrana bila su upravo jela s roštilja. Chevo’s Grill bar odlučio je nastaviti grill tradiciju na nešto drugačiji način nego što je Vaše nepce naviklo. Strast i kreativnost naših kuhara osjetit ćete već nakon prvih zalogaja. Rezultat profesionalnog pristupa u preradi mesa, te jedinstvenog recepta konzistentan je i bogat okus koji je oblikovan u Vama najdraži oblik.

Uobičajenu roštiljsku ponudu ćevapa, pljeskavica, ražnjića, proširili smo rolicama, punjenim lungićem i drugim delicijama po vlastitoj recepturi, a potom i steakovima i burgerima. Među rijetkim smo restoranima koji sami odležavamo meso u posebnoj komori za suho zrenje mesa, takozvanom „dry ageru“, te smo svojim gostima sada u mogućnosti ponuditi najbolji baby beef s hrvatskih farmi odležan i 40 dana. Najnoviji korak u stalnom stremljenju ka boljoj i bogatijoj ponudi Chevo’sa je tzv. „smoker“, uređaj za dimljenje mesa.

Jelo koje dolazi pred Vas sastoji se isključivo od najboljih junećih komada koje pripremamo na roštilju na drveni ugljen, te u smokeru na pravo drvo, što mesu daje posebnu aromu i sočnost. Uvijek svježe i domaće namirnice sastojak su svakog jela koje pripremamo na inovativan i moderan način, a zadovoljit će i najiskusnijeg gurmana. Osim jela s roštilja u ponudi nudimo i dnevne gablece te širok izbor vrhunskih vina po pristupačnim cijenama.

ekipa
ambijent
mrga